cuba klik sikit ;]

Jan 31, 2011

ilebiu sgt-sgt :DD


entry kali ini tiada kaitan dengan budak
bukan sejantina dengan aku okay??




bukan semua bende yg kite nak kite dapat kan?
tadi aku terbaca blog senior aku
sedeh juge lahh :'(
pasal dye ngan kawan baek dye
dye syg gile kwn baekk dye tuhh
endingnya?
x kawan dahh :'(
x pe
banyakk kawan laen kan?
tp kalo itu yg spesel cam ne erk?
entah laa
bersyukur sgt,
Allah kasik kat den ni
kawan sebaik mereka-mereka
yg faham perangai aku ni
alhamdulillah,,praise to Him :))
syukurr sgt ohh
kalo mereka-mereka dan juga dea (,")
tinggalakan aku...
macam mana lahh hidup aku ehh.....?



p/s: hey!bukan ke ko dah pergi dr hidup aku?
kenapa dtg balekk duhh?
guide us to the straight path,ameen :)

2 comments:

  1. kiden ,
    susa sayang sorg tuhh sangat2
    sebab bile sekali kt terase dgn dy
    kt makin susah nak baik dengan dia
    sampai tak bercakap
    so ,
    kw jge kwn2 kw baik2 ye !

    ReplyDelete
  2. hehe
    okayy dayah
    kiden pon terase ngan dayah
    dayah nak pindahh 502 dah :'(

    ReplyDelete