cuba klik sikit ;]

Jun 10, 2011

sambutan hari jadi yang ke 17 :DDD

pada tanggal 10 jun yg lepas,
kiden telah menyambut harijadinya yg ke 17
bersama keluarga
hehehe
#1 place,kami pergi

ULUBENDUL :DD




model : kiden plus mok..


tengok bentuk air tuh,phewww


aku lagi dan mokk :))


kemudian,
kami telah pergi ke
tepmat #2 iaitu

DOMINO's PIZZA :)

mak aku telah membelikan 2 pizza,hehe



sebelum dimakan :)


pizza pertama, :DD
seafood delight



pizza kedua, :DD
extravaganza


setelah itu,kami pon pulang ke rumah
sesampainya dirumah,yah pulang dari motong getah
tetibe dye tanye, "nak pergi PD tak?"
sambil memandang ke arah burfday girl
lalu birfday girl menjawab "hoooorayyy", tanda setuju

jadi,tempa ke #3 ialah

PORTDIKSON :)

ini antara yg sempat disnap




hehe,tu je kodd
btw..saya hepy sangat2,sebab semua pon happy
saya pon nak wish kate thanks kat smua yg wish saya
kat bawah ni antaranya
jangan salah paham yea,
saya amek ni saje
tp ade banyak wish actually




ni je yg saya amek,tp ade lain gak..leh tgok kat wall dak nihh
http://www.facebook.com/sakinahkiden94

hehe,
itu jehh kot
btw
TENGS SEMUA YAHH :DD





guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment