cuba klik sikit ;]

Sep 3, 2011

haha,otw nak balek ke seremban 2sep

wan aku dudok kat kelantan
jadi dia upah orang untuk jaga dia
sebab mak cik aku sebok dan sepupu2 aku x kat rumah
nama orang tuh MEK
dye jahat sangat
macam2 dye dera wan aku,
tapi aku x nak cite kat sini
nanti aku nages

PAGI PAGI nak balek seremban 2 sep 2011,
kami berkemas2
tetibe!
berita tergempar
duet sepupu kecik aku,si iqbal hilang
duet wan aku beratus2 hilang
tak tahu sapa ambek tapi yang paleng obvious,
MEK menggelibak anj*ng!
sakai!
macam dye je yang ambek......

PETANG PETANG berhenti solat
berhenti dekat HENTIAN SEBELAH BUKIT BESI, TERENGGANU
aku syorkan korang jangan datang situ
nak taw kenapa?

  • dye mintak ORDER dengan muka yang kelat
  • dye pakse kitorang pileh menu yang sama supaya dia senang
  • dyeorang LAMBAT GILA anta aer
  • mee ladna aku ngan ibu cuma 2 suap je
  • mee bandung mok tidak disiapkan
  • nasi goreng ayah macam hampeh,aisshhh
serious, 1 jam 30 minet kotttt tggu~gilaaa lama
nih aku letak siket gambar
nama kedai tuh
KEDAI KAK YAH

ha,menu dye BAPAKKKK mahal kot


tuhh dapur dye

nihh keluarga yang dipaksa makan mee semua sama
tengok muka budak laki tuh



MALAM MALAM kami berhenti dekat bahau
solat magreb pastuh pergi makan
org tak ramai pon
kami order semua nasik ayam sebab mudah nak sediakan
aer pon sampai sgt lambat
waktu tuh ayah aku relax lagi
tiba2 makcik yang datang lambat dari kitorg dapat makanan
sama jugak kakak yg datang lambat tuhh pon dapat makann dah
TIBA-TIBA

"dah!kire air ni!"
ayah aku jerit
semua org pandang, [malu aku]
ayah aku pergi dapur dye
rupe2 nye pakcik tuh baru nak usha kertas order kitorang
"dah,tak payah!kire jeh air nih!" ayah aku marah habis
"abang dudok jap,saya buat ehh" pakcik tuhh cakap.
"tak payah,nanti nak kene tggu 1 jam lagi" ayah aku balas

pergi stesen minyak
MINYAK PULOK HABES
saba yo lah :/


sampai rumah mak aku masak nasik goreng ngan lauk siket
alhamdulillah
kenyang kami :DD
memang satu hari suntuk saket hati jea!



guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment