cuba klik sikit ;]

Oct 1, 2011

jalan jea~

haha,
pukul 8.45 pagi sudah dekat KTM sungai gadot (nama nak retro)
tengok mokk pegang macam apa tah =,='
sampai je kat KTM seremban terus pergi terminal 1
then kitorang naek bas sampai JJ,for sure la kan
*buuat aktiviti siket (bukan tengok wayang)* pas 2 beli barang mok
then makan2,makan lagi dan makan :)
beli komik juga roti mahal sampai kopak dahh poket aku
pas 2 balek semula ke terminal 1
dekat sane,beli pulak cool blog
kopak lagi aku aishhh
sekali lagi terus ke ktm,dan bersegera pulang~

over all,banyak jugak aku belanja
memang si pemboros =,='

okay,puas hati aku dah bawak mok jalan
atleast,dye release dan aku pon release gak tension
tegok lah,beberapa ketul gambar ni




gambar memang tak banyak~
malas aku nak amek2


p/s: kenapa aku tak jumpa kau tadi ehh :(
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment