cuba klik sikit ;]

Dec 30, 2011

berusaha :)

erghhh,
apa kau nak buat bile kau jadik pucat,bibir menggeletar,dan bibir tukar kebiruan,rasa nak muntah,rasa pening,selsema,badan kejap panas kejap sejuk, dan pada esok harinye kena pergi program yang berunsur dakwah..KAU PERGI KE TAK ?

petang tadi,aku tengah kemas-kemas,tetibe jehh aku punye tangan kebas-kebas.lepas tuhh aku tengokk tangan aku pucat lesi kodd.aku dah panick.tetibe jehh aku menggigil dan aku tengok ghoman aku kat cermin,bibir aku turn to blue-ish.aduhaiii,kenapa nih?turun tangga macam ape ntah =,=',longlai jehh.kepala start pusing-pusing.then teringat..
esok kene pergi program :'(
alamakkk,macam mana nihh?

huhu.so aku pun pikir-pikir,tak pe kiden.kalau kita tolong agama Allah,Allah sure tolong kita balik.selama ni kau duk relax pun Allah tolong,ini pulakk buat baikk,lagilahh Allah suka *pujuk hati* go KiDEN! KiDEN!

ijtihad! wa la taksal!
ingat sampai mati ;]



sampai macam nihh ke? macam takk jehh ;)

guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment