cuba klik sikit ;]

Dec 28, 2011

dulu,
dulu kau berhingus,aku lapkan~
dulu kau jatuh aku jugak angkatkan..
masa kecik-kecik asek gaduh,konon tak mengaku darah daging..
tngok movie pon pasal toy story,tom and jerry,dan seangkatannya..even aku tak suka tgok tp tgok jugak sebab layan kau..aku suka tengok secret of akochan sebenarnya..
sembang pun pasal keluarga,pasal game baru..

sekarang,
tengok movie pun cite lawan-lawan,bola,csi..bila aku tukar channel kau marah..
kalao sembang pun pasal kekasih hati kau,sekolah kau,kawan kau,hidup kau
banyak bende tak same dah
mungkin sebab dah makin BESAR sangat kan?
berubah betul kau nihh
wei,tahu tak aku rindu kau yang lama?
TAHU TAKKKKK?
sebab aku yang tua,aku kene jaga kau


apa motif letak gambar tak nampak muka hoh?





aku rindu kau, (yang lama tuhh)
serious :'(


guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment