cuba klik sikit ;]

Dec 30, 2011

HEY SENiOR :D



haha,aku dapat rasakan blog aku buruk,hodoh macam hape ntah =,=' ,aku tak hebatt macam blogger lain,muahaha.so,chill je lah.

tetibe jeh tadi aku terbukak senior aku punya blog.whooa,rasanya memang best lah blog dia.berilmu, tapi blog dia tak poyo macam blog dyeorang..hehe,aku baca banyak gila post dia.best lah katakan.hermmm,ada tak orang baca blog aku sebenarnya?ke aku syok sendiri jeh?aku rasa macam tak ade orang je yang baca blog aku,haha.

ada seorang junior,yang membuat list blog kakak-kakak yang hebat dekat blog dia.yang aku pelik,semua kakak yg dia follow,semua dia letak dalam list tuhh..kecuali satuh, iaitu;


AKU :)
ya,tepat sekali

haha,habis tuh,kau sedih ke kiden sebab dye tak letak kau dalam list tuh?of coz lah
TAK :DD

habis tuh,apasal kau bising-bising sangat?haha..mungkin dia tak taw kodd aku ni senior dia jugak,kan?serious,mungkin blog aku tak sehebad blog kakak-kakak dia tuh.dan aku tak post pasal perkara yang berfaedah dan berilmiah *ayat klise ..kita tak tahu,kan?

hurmm...aku memang tak kesah pun pasal budak tuh,apa de hal kan?tapi,satu lagi persoalan yang ada dalam otak aku nihh.. ADA KE ORANG BACA BLOG AKU SEBENARNYA?haha,ntah?aku pun tak tahu ;p





apa kaitan dengan love-love bagai?


sudahlah kiden,4 tahun jadik 'penunggu',lebih baik kau move on,haha?dah jumpe warna baru ke?sudahlah jangan nak berangan (,")..eh,jap jap..mampukah?mampu je rasanya~sebab kau dah buang banner tuh,hahaha *apa kaitan?*



pedulikan ayat bertulisan Pink tuh,termasuk perkatan Hijau tuh,haha PELiKS ;]


guide us to the straight path,ameen :)

2 comments: