cuba klik sikit ;]

Mar 21, 2012

BUNUH DIRI

ada pelbagai cara untuk bunuh diri.kau boleh terjun kan diri dalam sungai klang,lompat dari menara KLCC,makan panadol lapan papan,minum clorox,cucuk diri dengan pisau,saja-saja berdiri di landasan keretapi,atau berdiri di tengah jalan dengan sengajanya dengan harapan akan digilis oleh trak..kenapa entri aku pasal bunuh diri?yeah sebab aku saja nak suruh orang baca post ni,hahaha..kiden nak bunuh diri ke?TAK okay :) aku bukannya lemah,org lemah je bunuh diri,sebab dyeorg loser..

disini,aku nak beritahu result aku:
B.Melayu: A+
English: A
Sejarah: A
Math: A
PSI: A-
PQS: A+
Addmet: B
B.Arab: B
bio: C+
fizik: C+
chemist: C+


kesimpulannya aku dapat 6A je lah..6A okay!tak yah dok tanya kat FB lagi,serious annoy gila =,=' ..yeah,aku mengaku aku tak sehebat mereka yg dapat 11A+,10A+,9A,8A dan segala bagai..tapi,ALHAMDULILLAH,aku bersyukur kepadanya walau result aku tak sebagus mana pun adoi :) aku dah menangis heavily tadi,tapi sekrang dah okay dah..terima kasih kepada kawan aku,yg call aku dan habis kredit dye,si Penguin,muahahaha..aku tahu lah,ada yg cakap "apa lah kiden,sekolah dekat *****,tapi dapat 6A jeh!" SO?ingat aku kesah?tak pe lah,tak bermakna hidup aku dah habis kan?mungkin ini namanya ujian,dan aku terima dengan redha je :) jadi sesiapa yg bising-bising dok kutuk result aku,serious aku tak kesah der,haha-masing-masing rezeki masing-masing..dan aku tak akan kawin awal diatas kegagalan ini,haha..sengal sengal~


p/s: terima kasih Penguin,hihihi..kau memang baik :)
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment