cuba klik sikit ;]

Mar 8, 2012

bye :')

aku nak bagi tahu,dalam seminggu ni aku jarang online lagi,yah aku agak sibuk..aku nak persiapkan mental dan fizikal untuk terima keputusan SPM 2011 :) aku harap aku dapat result yg membanggakan,iaitu 11A+ dan aku harap kau semua boleh lah doakan aku,terimakasih :D


aku juga akan ke satu tempat yg dulu nya adalah impian jugak,tapi lepas apa yg terjadi aku macam nak tarik diri tapi apakan daya,tak boleh :'( jadi tolong doakan aku juga supaya emosi aku stabil dan mulut aku pun tak jadi macam pisau sangat-haha..ye lah aku takkan buat org marah tak tentu pasal,tapi kalau org buat aku marah tak kan aku nak buat tak tahu je kan,so aku akan bertindaklah,hihi-dah lah aku malas nak cakap pasal benda nih


jadi tolong doakan aku taw,supaya aku ni tenang sikit,haha..terima kasih :)
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment