cuba klik sikit ;]

Mar 1, 2012

Perkara-Perkara yg saya tak buat lagi

ni ha aku nak cakap antara perkara best(aku rasalah) yg aku still tak buat lagi:

  • makan sushi
  • main ipad sendiri
  • naik kapal terbang
  • pergi luar negara
  • ada lesen kereta dan motor
  • TENGOK WAYANG :) (aku tahu ramai tak caye,tak ape)
  • amik gambar pakai DSLR sendiri
  • ice skating
  • main salji
  • ambir gambar dengan Aiman Hakim Ridza (haha,apekah?)
  • terapung-apung macam tak ada graviti
  • design baju sendiri
  • jahit baju sendiri

haha,ini antaranya lah~yg aku nak sangat buat skrg,hihihi


p/s: aku tetap kawan baik kau dari baby walau sekarang aku meluat tengok ko-berubah lah weyh sebab ada masa lagi kan?
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment