cuba klik sikit ;]

Apr 24, 2012

alhamdulillah :D

kiden tak macam kau,kiden tak dapat straight A macam kau.
kiden pun tak macam kau,kiden tak dapat pergi MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN macam kau.
kiden tak macam kau,kiden tak dapat pergi pelbagai temeduga semacam kau.
kiden tak macam kau,kiden tak dapat fly kemana-mana.
kiden pun tak macam kau,tak dapat pergi kemane-mane U yg top-top kat Malaysia.
kiden pun tak macam kau,dapat berlagak kat status FB dengan pelbagai kemegahan hidup,kerana mendapat result yg terrsangat pandai,ye kiden mmg tak macam kau :)

tapi kiden ada haty besar..ye,saangat besar sebab tuh dye okay je dengan semua ni..cuba kalau haty dye tak kuat,memang takk lah..bila org macam bagus,dye yg tak bagus ni sedih je,tapi buat-buat happy sebab apa?sebab yg macam bagus tuh kawan dye..cuma org yg rasa diri tu macam bagus,mintak tlg doakan kiden dan kawan-kawan yg lain yg tak sebagus kau supaya berjaya dalam hidup kami semua,ye..tu je yg aku mintak,si kiden yg biasa ni..kami bersyukur apa adanya..jadi,setelah kitorang susah payah telan perit menerima result yg buruk lagi hodoh tuh,harap lah kau tak buat kitorg down bhaii..sebab bukan senang bhaii nak jadi cam kitorg,cool je konon bila dapat 6A..kau boleh lah,straight A..kalau kau jadi aku,aku rasa mahu patah lutut kau :)

percayalah lah,kiden yg kau kenal yg kononnya cool,
sebenarnya haty fragile gila,haha





okay,topik lain :D

click for enlarge


alhamdulillah,den dapek metrik Pilah :D yeayyyy! dapat lah aku bersama-sama dengan kawan-kawan aku,hehehehe..bersyukur alhamdulillah :) insyAllah,aku akan buat yg terbaik nanty..tapi masuk 28 mei..tak dapatlah nak sambut birthday kat rumah :'( haha tetibe


p/s: aku janji,nanty kalau kau mintak benda tu aku kasi :D

guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment