cuba klik sikit ;]

Apr 13, 2012

doa- ye

berdoa,ye itu je yg aku mampu buat..haha,ada yg tanye:

"asal kau nak berdoa kiden?"

hello?salahke berdoa?haha..hari-hari pun kite doakan?cakap pun kite mcam berdoa betul tak?jadi tak yahh lah tanye kalau org tuh kate dye tengah berdoa,kan?oh ye,seperti yg kita semua tahu,25 April ni result metrik keluar..haha,aku harap lah aku dapat masuk sane walau aku tak layak dan walau result aku macam sampah,haha..ade 3 pilihan metrik betul tak?so inilah pilihan aku:
1) Metrik Negeri Sembilan,yakni metrik pilah :DD
2)Metrik Kuala Nerang
3)Metrik Pahang

haha,tak silap aku ,aku pilih yg tiga ni..jadi besar sekali harapan aku untuk dapat Metrik Negeri Sembilan je,sebab dekat dengan rumah..kalau dapat yg jauh-jauh alamatnya menebal lah kerinduan aku kepada rumah dan bermula lah sifat homesick aku yg tak pernah padam ni,hoho..jadi siapa rasa dye baik tolong doakan taw,hehe..

satu lagi,mesti korg menyampah kan?

apasal lah si kiden ni asek-asek buat post je?naik bosan aku tengok!

amboi!jangan cakap gitu,kecik hati saya adoii,huhu..takk pee,nanty aku dah belajar balik aku dah tak ada masa nak entry lagi okay,so masa tuh korg akan rindu semua entry aku,hahaha serious gedik bajet retiss.. okay lahh-tu je aku nak cakap..haha siapa yg tlong support aku selama ni kalau boleh nanty aku nak buat kendury bagi korang makan,haha..tapi nantylah tggu aku dah kaya sikit,boleh tak?haha..oh ye,tlg doakan,kakak aku dekat penang,dan aku takut sikitlah pasal gegaran bagai tuh..ye,alhamdulillah,aku berutung jadi anak Negeri Sembilan :)
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment