cuba klik sikit ;]

Apr 11, 2012

kau dia dan stalker :)



"euuwww,aku rimas la,euuuww"
"kenapa dengan kau Peah?"
"aku rimas lah Joji,aku ada stalker"
"iye ke kau ada stalker?mana kau tahu kau ada stalker?"
"ala aku tahu lahh..dye bace semua entry kat blog aku dari aku mula buat blog sampai hari ni..pas tu,dye suka usha profile FB aku..aku rimas lahh..euwwwww..semua hal peribadi aku dye nak amek tahu!pas tuh dye dok cerita kat geng dye..euwwwww!"
"errr,habis tuh kau nak cakap aku ni stalker ke?"
"ehh,asal kau kate gitu Joji?"
"sebab aku bace je semua entry kau doh..lagi satu,kan kite selalu wall to wall kat FB..dan takkan lah semua viewers blog kau dan friends kau kat FB kau stalk kau?agak perasan lah kau ni kan?haha"
"ermm,hiwhiwhiw"


hahaha-apa entah perasan diri ada stalker,haha..kalau takut sangat tak nak ade stalker,tak yah buat FB ngan Blog,haha..kalau ada pun,jangan cite pasal life kau kat situ,sebab nanty org tahu kan?kau cuak sgt dye bagitahu pasal ko kat geng dye,tapi kau tak takut ke bagi satu dunia baca entry kau?haha..jgn perasan lah,org bukan stalk kau,orang suka-suka je nak bace luahan hati orang lain..sape suruh kau tulis yg personal sgt kan?haha..dan of coz,aku pun same je kadang-kadang,haha..perasan gila padahal tak ada siapa pun yg bace blog aku ni,haha


p/s: tak usah sebok-sebok nak carik 'pemilik tulang rusuk kau' padahal pemilik syurga di bawah tapak kaki pun kau tak habis buat baik lagi,haha :)
guide us to the straight path,ameen :)

2 comments: