cuba klik sikit ;]

Apr 4, 2012

Macam mana nak unfollow blog

haha,tajuk macam hape entah :) okay aku bukan lah nak buat tutorial ke ape ke,amatlah tak terlintas di hati pun nak buat cenggitu..tapi aku buat entry ni sebab ada yg bertanya,yer ada yg bertanya..baru-baru ni pun aku ada unfollow satu blog yg tak relevan ni,tak kan lah aku nak cerita apa sebabnya tapi memang aku dah unfollow,so meh la aku tunjukkan sikit stepnye :)


first of all,sila pergi ke dashboard korang semua


lepas tuh,tekan saja perkataan manage yg telah aku sembur dengan cat merah seperti diatas
kemudian,akan terkeluarlah perkara ini:

sebagai contoh,kau tak nak follow dah,contonhya blog aku tuh,kau tekan setting yg aku dah catkan warne merah..lepas tuh

sekali lagi,kau tekan aje yg berwarna merah tuh,dan last

tadaaa,siaplah proses meng-unfollow orang,haha..senang je aku rasa,haha..



okay,tu jeh babai :)



p/s: even blog aku buruk,kau tak payah memekak..suka hatilah blog nak buruk ke,ape ke-
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment