cuba klik sikit ;]

Apr 8, 2012

menang yeay!

alhamdulillah
okay,aku dapat no 2,yeay! :)


okay,tolong tengok gambar diatas..hehe,aku dapat tempat ke-2 dalam pertandingan menulis esei.haha macam lawak je..yg bgusnya esei aku ni,kesalahan tatabahasa,ejaan dan tanda baca kurang nak compare dengan yg dpt no-1,tapi sebab aku ni bagi contoh banyak sangat dan tak huraikan isi sangat,haha..okay la dpt menang,even dapat no2 dan dapat RM30 je,haha-okay lah aku rasa :) siapa nak beri duit dengan sengaja-sengaja kan?


p/s: benda tak halal lah org ramai suka,kenapa entah?

guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment