cuba klik sikit ;]

Apr 9, 2012

panas gilaaaaaaaaaaa kot?

okay mula-mula aku mintak maaf sebab gambar kecik,haha
tapi aku dah tulis balik lah ape yg depa dok ckp :)



hari ni aku bangun dengan badan yg lemah longlai,almaklumlahh demam..badan rasa panas jeh selsema dah macam hape ntah..tapi,aku tak taw kenapa rasa nak online,bagai ada satu misteri yg perlu aku rungkaikan.tak semena-mena,kwn aku telah mengepost kat wall aku:
kiden.kiden.sorie mncapak.ahaha.aku nak bgtau ada org mengumpat kau.huhu. -.-


dan dye pun telah mem-print screen kan gambar tersebut:

si rumah hijau: name KIDEN uh utk laki ke muslimat? conpius niyh

si rumah biru: **********apekah???=_='..hahaha...jgn carik pasal...huhuhu...nnti dye serbo0 umh ko baru tau;)

si rumah merah: eleh ******...mcm branne je si bdk podeh tu dtg tanjong karang.......haha.....aq ada ler nnti sapot ****

si rumah biru: ok2..suka hati kome...huhu..DuSh..dUsH

si rumah kuning: bile wat ni??sapa yg wat??

si rumah hijau: tadi bru je wat,,

si rumah kuning: x de keje la 2..

si rumah hijau: tpi asal la nme mslimat kt atas, kuang asam btol

si rumah merah: sbab dorang yg buat kot...huu

si rumah hijau: huh!

si rumah merah: tp tulisn sapa yg buruk dri aku nie????haha

si rumah biru: ni sume mslimat buwat laa..time ari last tu aq singgah kelas sowg2...(sdey kot>sob2)..pastu aq snap la gmbo ni..da ade kat whiteboard n aq sempat tingglkn amanat2 trakhir wat adek2 f5 taon ni kat whiteboard tuh...mcm time kte taon lepas.,,hehehe

itu gambar nya dan itu komen nya..tapi,apa yg menarik perhatian aku ialah:



si rumah hijau: name KIDEN uh utk laki ke muslimat? conpius niyh

si rumah biru: **********apekah???=_='..hahaha...jgn carik pasal...huhuhu...nnti dye serbo0 umh ko baru tau;)

si rumah merah: eleh ******...mcm branne je si bdk podeh tu dtg tanjong karang.......haha.....aq ada ler nnti sapot ****

si rumah biru: ok2..suka hati kome...huhu..DuSh..dUsH



bai,aku nak terangkan kat kau lah kan?kiden tuh aku,ye mmg aku PKT korang masa korg kat 508..haha..dan yg paling aku tergamam lah kan..ada yg cakap cam ni:

"eleh _ _ _ _ _ _,mcm branne je si bdk podeh tu dtg tanjong karang......haha..aq ade ler sapot _ _ _ _"

hahaha-apa masalah kauorang pun aku tak taw..tak ape lah,korang buat lah suka hati korang,tapi serious matang sikit..nama gelaran org pun kau nak amek port apasal?ada aku kutuk ke nama pggilan kau macam perempuan ke,macam nama spesis siput ke ape ke?takk kannn?so tak yah nak ckp macam bagus,haha

okay,sebenarnya kiden pun ada makna what? kiden=keydeen ,pada aku maksudnya:

key= kunci deen=agama.. tak ke bagus?kunci agama tuuu?haha

so aku harap siapa yg baca bende ni tolong bagitahu dyeorg,haha..walau aku tak sebijak dyeorg dalam SPM,aku tahu jugak jaga hati org..sekarang kita dah tak sekolah,jadi ini cara aku balas balik bro,aku takkan duduk diam,walau aku tak mampu sampai tanjong karang untuk face to face,ini je yg aku mampu :) sebab aku muslimat PEDAS,ye jgn kau hina sekolah aku walau sekolah kau bagus mana dalam malaysia :D



p/s: cikgu farhana,saya harap cikgu faham kenapa "sakinah and the gang" tak nak masuk group 508 yg harmoni tu dah :)
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment