cuba klik sikit ;]

May 12, 2012

aku dan Matrikulasi Negeri Sembilan :D

perbualan aku dan seorang senior mengenai Kolej Matrikulasi,memandangkan dia juga bekas pelajar matrik..ye,aku tujukan perkara ini untuk semua yg memandang rendah kepada aku,iaitu bakal pelajar Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan,atau lebih famous sebagai "Metrik Pilah" :D
(bajet gila kan?ahaha aku tahu)

-oh ye,aku yg PINK,beliau yg HIJAU-



oh okay,so senang lahh ni kan?

tak de lah,org mcm simpati sangat je kat aku
sebab masuk metrik-
mcm aku nak gi perang jee
lepas tuh org kata metrik ni tmpat org takk pandai
haishh,downn gila-


haha
apelak matrik tmpt orang tak pandai
takde tempat orang tak pandai pun kat dunia ni kecuali tempat maksiat
matrik ni mcm peluang lg la nak fikir apa nak smbg sbnrnya lepas ni
kalau diploma mmg terikat dah


okay,thanks lahh-
haha
boleh buat hujah ni.

nak hujah lagi eh,
kat matrik belajar ea dr pkul 8 pg smpi 5 ptg
so, mmg terjaga la

terjaga ape?
haha aku tak faham-
blur

terjaga mcm2
waktu digunaankan pd perkara bermanfaat
pergaulan pun boleh limited kan
tak buat benda tak berfaedah
pastu, klu nk lg best, jdila ajk surau


so apa tggu lg?mari jadi AJK surau,haha.. :D


confident sikit lah,hehe



p/s: tengs senior,baru semangat aku nak belajar-almaklumlahh,dah lama tak sekolah :D

guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment