cuba klik sikit ;]

May 15, 2012

amboi ini budak banyak manis :)))

aku tak kenal pun budak ni siapa,tapi sebab ramai mutual friends,aku APPROVE sahaja


okay,terSENTAP akak bila baca awak punya status adek!haha,bukan sebab akak salah seorg pengguna DP tersebut,tapi sebab kelantangan awak ni..haha..apa masalahnya jika org nak letak gambar kartun ni?habis tuhh kalau org letak gambar dengan couple masing-masing,ada awak memekak macam ni? TAK KAN??sebab itu personal life dye kan?same lahh dengan kes ni..suka hati org lahh adek,asalkan dye tak buat benda salah..ini bukannya trend wahai adik,ini salah satu tanda dan cara dari pengguna DP ini untuk tunjukkan sokongan dye..contohnya:

"eh kenapa ramai org guna DP ni,termasuklah kau?cube citer sikit"

dengn cara ni,ramai yg bakal bertanya dan secara tak langsung pengguna DP ni dapat lah cite kat org lain pasal ape yg tgah jadi kat palestine tuh..
dan kemungkinan besar,org akan berkata:

"okay,asal tak buat je post pasal perkara ni,lepas tuh share je kat FB..lagi ramai dpt bace"


okay,kalau kita sendiri dek,kau bace ke semua ape yg kawan-kawan kat fb kau tuh dok share atau post? TAK KAN??so same lah mcm kes ni..tak semua org bace ape yg kita share,tp semua org nampak DP kita kan?haha..so fikir lahh adek :)


jadi,anda bila lagi?




p/s: oh ye,tak semestinya sesiapa tak buat benda ni jadi DP,dye tak sokong,seperti kata adek tuh,doa pun dah cukup kan?

aku tak kenal dye ni,tapi aku dah remove dah..aku pggl dye adek sebab dye ni kecik lagi,biasalah budak baru nak up :) [eleh macam kau tua sangat je kiden,hohoho]
guide us to the straight path,ameen :)

5 comments:

  1. tidakku sangka masih ada orang sebegini rupa....dp itu untuk menunjukkan perpaduan kami menyokong tahanan yg terdiri drpd rakyat palestin....namun tak semestinya yg tak tukar dp tak sokong....tapi takleh terima kalau dok kutuk pulak....ini adalah usaha....perabg media...

    #justanopinion...sayabudakmasihbelajar...peace ya KIDEN =D chilll...

    ReplyDelete
  2. biasalha...semua org ade pendapat msg2...baguslah bile dye ckp terang terangan mcm tuh...then, ade org bce..ade org yg boleh betulkan pendapat dye..takdelah dye terus membusukkan hati dye dgn pendapat dye yg entah kan betul entahkan salah..

    # org beriman saling berpesan -pesan ke arah kebenaran..
    wallahu a'lam...

    ReplyDelete
  3. i <3 u kiden..

    support from perak! hehe

    ReplyDelete
  4. masuk KINI TRENDING kat astro awani kot..pasal isu DP ckolat2.. <3 palestin..

    ReplyDelete
  5. Rasanya x salah pun guna dp coklat tu ;) hak masing2 kot

    ReplyDelete