cuba klik sikit ;]

Aug 22, 2012

raya 2012 yg awesome :D


hai,saya kembali dengan entry raya (hhahaha)
nama pun raya kan,jadi kalo tak ada gamba tak sahh lahh kan?haha..jadi,di sini ada beberapa gambor le gamakknyee,,haha


oh yea,tahun ni aku first time pakai tudung pusing-pusing,dan ini memeranjatkan,haha..dan aku jugak pakai lens,hehe :D
dan saya tak susun gambar ikut time so tak pe lahh kan?






kembar weyh,atas tu Faris,si abang..dan bawah Firas si adek




ni kenapa kasut ku pula?haha










okay,saya di kesempatan ini ingin mengucapkan,selamat hari raya aidil fitri :D



hehe


p/s: duit raya semakin berkurangan,kenapa pun tak tau lahh?



guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment