cuba klik sikit ;]

Sep 14, 2012

org lain pergi LONDON okay je,kenapa kau tak?haha

WAHAI ORANG LUAR!


hari ni kau cakap mcm bagus,mulut bau longkang-kau sindir orang mcm ape,kau kutuk-kutuk orang ikut sedap kau,mentang-mentang kau belajar dekat LONDON,kau ingat kau cukup bagus?
haha,boleh pergi sana :D
ingat weh,Allah yg beri kau rezeki,bukan 'pemimpin' kau tuh,sedar sikit :D


nanti kau dapat balasan baru kau tahu langit tinggi ke rendah..baru kau sedar kau ada Tuhan :D


oh ye,memang aku baru belajar,dan tak achieve apa-apa pun setakat ni..tapi kau tuh balek London pun,sama je baik kau duduk je kat Malaysia wehh..ingat sikit,hidup ni bukan kat atas dunia je wehhhhh.akhirat pun ada :D


p/s; wahai yg tersyg,aku dah hilang respect,sebab kau utamakan org gila luar tu dari keluarga sendiri

guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment