cuba klik sikit ;]

Oct 8, 2012

aku masih di KMNS honey :D

aku tak balekkk,dan aku sangat rindukan rumahh uhuhuhuhu -.-' annoying gilaa



aku ada kelas fizik,macam non stop dan aku tak kesah,sebab aku kan pelajar,hhaha..lagi pun aku memang patut pun pergi kelas tuh,sebab aku kan HEBATTT sangat fizik,haha..

aku sangat nak balik,sebab aku sangat rindukan rumah,ibu ngan ayah aku,serious :'(




p/s: online dalam lab sains computer tanpa rasa bersalahh je,padahal nak PSPM lg berapa minggu je lagii,aduhaiiiiiii..

oh ye,doakan aku taw..aku teringin nak dapat 4Flat yg rataaa tuh,uhukuhukuhuk
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment