cuba klik sikit ;]

Dec 1, 2012

Mirratul Mukminah, Nur Fathiah Izzati, Siti Sarah, Fatin Nabilah Syazwani:D

let the PICTUREs talk :D



 beware you guys,teksi sapu memang banyak,dan kitorg TERnaik,huhu
masa ni boleh pulak kereta uncle ni rosak,hadoi -,-'

 hasil air tangan Sarah,Mirratul,Fathiah,dan Fatin ...(aku tolong tengok,hehe)



 on our way to Tesco,shopping sakan (konon)



saya sangat comel,terima kasih :DD  (boooo mirr)



btw air tak ada..TERpaksa lah aku balek ke rumah,membwa mereka semua,dan automatiknya mereka menjadi bawah jagaan aku,haha <--- p="p" poyo="poyo">

dari KMNS ke Seremban,kami telah menaiki teksi tidak berdaftar,atau usually known as TEKSI SAPU atau bunyi yg lebih menakutkan ULAT~ kinda scary,but we're just fine,Alhamdulillah :DD
tapi hari sabtu,ateng (fatin nabilah syazwani) terpaksa pergi ke Nilai,atas urusan kelas nya,oh tak pe lahh..

dekat rumah,alhamdulillah jugak kami telah masak dengan jayanya,dan ALHAMDULILLAH jugak,sedap,hehe..okay tu je nak gebangg :)


dah nak balek dah,jadi bermakna...result PSPM pun nak keluar dahh-adoi -,-'




p/s: tolong doakan boleh?boleh kan?boleh kan?hehe terima kasih :D


 
 



kenapa kah?haha

guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment