cuba klik sikit ;]

Jan 13, 2013

A very two days-

perghh,tajuk je dah sakai,haha-



Sabtu, 12 Januari 2013

HAPPY BE-LATED BIRTHDAY Ayah!

may Allah bless you forever,hehe,,sekali sekala makan kat tempat macam ni,even tergadak sikit tapi okaylahh-sekali sekala :D


Ahad, 13 Januari 2013












hehe,keluar membeli seluar dan phone dan memakan bersama dyeorg,haha
seriously,this entry has no objectives,HAHA-

dan semua kerja sekolah sekalian alam ku tergendala,dan aku akan pulun pada hari isnin nanty,yakni esok,haha..macam biasalahh

TYPICAL KIDEN :D (buat muka tak bersalah)




dan rasanya 2012 merupakan satu tahun yg agak mencabar pada aku,sebab macam macam hal yg jadi masa tahun ni..tapi berkat doa semua org,jatuh bangun aku tak lah sesakit mana,sebab aku tahu ada yg lebih sakit dari aku..


oh ye,untuk PSPM hari tuh aku berjaya mendapat 3.** 
tak usah lah kau bertanya berapa nilai * tersebut..cukuplah kau tahu aku bersyukur mendapatnya walau tak segempak mana,alhamdulillah..

dan untuk muet,aku berjaya dapat band 3,even tak sebagus mana aku bersyukur,alhamdulillah,hehe



*roomates
terima kasih,sebab terima aku apa adanya,sayang kauorang :')



aty,dah lah birthday kita sama,hehe gedik betul
terima kasih,sebab jadi sayap kanan aku,sayang betul aku kat kau,
nah love sebijik,amek



hai,aku bahagia sangat dilahirkan sebagai Nurul Sakinah Kamarudin,alhamdillah
terima kasih Allah :')
 
muka bahagia gila,heeehe



p/s: banyak gila gambar,seriously syok sendiri :D

guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment