cuba klik sikit ;]

Jan 26, 2013

Sakinah yg Rajin :)

okay,seriously ..next week,UPS akan hadir bergolek golek,dan aku hanya mampu buat lepak dan belajar secara biasa sahaja,sila nasihati aku,kbai



oh ye,so the previous weeks was like....you know what I'm talking about-susah mana pun,alhamdulillah,aku dah besar boleh atasinya ala-ala Lee Chong Wei gitu (apa kaitan?)
dan minggu depan,hari selasa exam..nak kata ready tu memang tak,tapi sempat online ngan tulis blog tuhh macam dah cool je boleh jawab exam dengan selamatnya,haha biasalah typical Sakinah :)


aku ada banyak benda nak cerita kan,tapi kena tunggu aku balik dari matrik dulu,menghabiskan sisa-sisa masa yg masih berbaki lagi dekat KMNS tuh,dengan org-org tersayang(ehem ehem ehem,kawan ramai okay)..dan menuntut ilmu,eventhough I'm quite,you know..macam virus Malas terlebih,hehe..

oh ye,thanks PakLang,kak ngah janji kak ngah belajar rajin rajin..hadiah yg PakLang kasi tuh kak ngah guna elok-elok,insyAllah :)



syok sendiri,hohohoho-

so,mintak tolong doakan kami ye,dapat jawab dengan tenang..maaf lah,kalau ada yg sakit hati selama ini,jujur aku tak ada niat,tapi kalau berniat tuh pun mesti ada sebab punya,hehe :D

okay,misi ke kmns-----> belajar bersungguh-sungguh kerana ALLAH,dan ibu ayah! (dan mengkantoi kan belangkas,hehe)

p/s; aku selalu berkias-kias,tapi aku harap kau faham :)
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment