cuba klik sikit ;]

Feb 1, 2013

LITTLE RESPECT :D



yeah,ini bukan soal duit siapa banyak,
bukan juga pasal siapa dapat muet band 6,
mahupun bukan juga mengenai girlfriend siapa paling hot, 
jauh sekali berkait tengtang blog siapa lawa gila sampai rasa nak bunuh diri (perghhh,ni lagi tak berkaitan)

tapi ni pasal  RESPECT,atau dalam erti kata lain HORMAT,ye Hormat :)
kalau kita tak boleh nak hormat orang lain,member atau cikgu,well atleast,do respect our parents honey,or you just need to get a gun and shoot youself!-well,that was not my first point actually

aku just nak pesan,to all of you my beloved friends,well including myself lahh kan..jangan biadab dengan cikgu..ingat sikit,dia yg bagi ilmu kat kita,kalau dia tak redha,alamatnya gelap lah masa depan kau,tak kiralah kau pandai macam mana pun,ingat sikit ehh..

ada cikgu kau boleh main-main sikit,tapi jangan kurang ajar..ingat jugak,kita ni student,walau macam mana pun adab kena jaga..

dengan kawan pun jaga adab,jangan ikut suka je,jaga hubungan..termasuklah aku,ikut suka je nak buat apa,haha :D

last sekali,jaga adab dengan kucing jugak,jangan sesuka hati kau nak sepak-sepak humban-humban,amboi pantang betul aku tengok..cuba sini aku tendang kau,baru kau tahu apa kucing tuhh rasa 

maaf lah,aku menaip kosong sahaja,sebab ini apa yg aku rasa sejak kebelakangan ini,seriously


p/s: sekejap,ye sangat sekejap..tapi bermakna
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment