cuba klik sikit ;]

Jun 10, 2013

Happy Birthday :)

hooyeaaaaah,hari ni hari jadi aku,hehe..aku saja nak gebaang,walau tak ada siapa pun yg baca blog aku ni.hehe..oh ye,kerja aku getting better day to day, Alhamdulillah :)

gaji pun okay,even tak masyuk sangat, Alhamdulillah :)

result pun okay,even tak 4 rata mana,but still Alhamdulillah :)




tahun ni agak mencabar,sebab aku kena tinggalkan member kat matrik aku,yg aku syang gilaaaa weh..tahun ni pun memang mencabar,sebab aku banyak bermain dengan jiwa dan mental semdiri (perghhh ayat kencang)..

dan tahun ni pun memang teramat mencabar,sebab first time aku kerja,dan carik duit sendiri,hehe..

tapi tahun ni SERIOUSLY menakutkan,sebab aku tak sure,layak ke tak aku masuk U,dengan pointer 3.** sahaja dan muet band 3 sahaja itu,huhuhu T_T  ..ya Allah,permudahkan lahhh :')

tapi tak apa,sebab aku dah 19 tahun,aku tak akan nangis lagi sebab benda-benda kecik ni,hehe..aku jugak akan janji jaga diri dan keluarga baik baik,sebab lately aku suka buat perkara yg membinasakan diri sendiri,hurrrrm?

k,itu je,aku just nak cakap aku bahagia sangat,ada keluarga mcm ni,kawan-kawan yg sporting,dan kau :)
ye,kau yg membaca post ini (ada ke?haha)



 

k, terima kasih 


p/s: kau jaga diri kau,aku jaga diri aku,sudahhh :)
hhehehe 

guide us to the straight path,ameen :)

4 comments:

  1. haha .. ye saya !! saya already baca lah this ni.. :)

    ReplyDelete
  2. one more thing, kiden oi ! :) nak tanya , mcm mana kau buat love tu kasi warna ??

    ReplyDelete
  3. highlight je,pastu kalerjan merah,hehe

    ReplyDelete