cuba klik sikit ;]

Jun 28, 2013

sibuk :'(



KAU!
sibuk sangat carik duit,sampai lupa Tuhan?

KAU!
sibuk sangat enjoy dengan hidup,sampai lupa Tuhan?

KAU!
sebok sana sini carik 'empunya' tulang rusuk,sampai lupa Tuhan?


dah dah,kau dah salah jalan,apa kata kau pusing belakang sikit,


weh,
duit tak boleh bawak mati,kau kena ingat :)

weh,
apa nak enjoy-enjoy,banyak nauu dah ke amalan kau :)

weh,
buat baik dengan ibu ayah dulu,tuh pun kau tak settle lagi :)






dan aku sedih,sebab aku pun kekadang salah seorg insan bernama KAU ni,tapi statement yg ke3 tu,takkkkkkk lah kot,hehe :D




p/s; penat sangat ddahh kerja,macam buruh kasar je mengeluh,hahahaha :)

oh ye kawan,happy birthday esok :D
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment