cuba klik sikit ;]

Sep 6, 2013

I am USM-ian :D

puhhh puhh puhhhh,setelah lama akhirnya aku update gak blog ni,mueheheheehe..alhamdulillah,hari ni last day weh for the oriented week,that's mean aku bebas,huuureyy..

jadi,di sini aku ingin mengatakan bebrapa perkara,hehehe


 so,ini gambar jambatan Pulau Pinang.since this is the first time for me to be here,so aku mcm,kinda batak skit,haha.aku ambek je gambar ni,sebab aku punya sukalah,haha.

sampai sampai kat sana,daftar terus,and i am very proud to tell you that i got Fajar Harapan as my beloved desasiswa,muehehe..

pastu,aku malas gila nak tulih,haha.nah aku bagi gambar je lah,
ni aku ngan Dina Asyikin,actually,we got the same desa,but out of sudden,Dina need to move to the Bakti Permai (if i'm not mistaken) due to some technical problem.ni member den sekolah SMKA Pedas dulu,hehe



and this is my bestfriend (i guess) at KISAS. nama dia Anisah,tapi kitorg prefer to call her Chor.dia ni lah pengasas Annisa Scarf (please click for more details).hehe adalah dalam 1 tahun kot tak jumpa,hehe

haaa,yg kat tetengah tu Along aku,hehe,semangat je dia promote navy dia kat Dewan hari tu for the freshie mcm aku ni.

 dan ini pulak kad matrik aku,kan penuh semangat tuh untuk mengejar 4 flat,hehehe..please,do pray for me taw,hehe

dah lah,malas pulak nak update.btw,terima kasih kerana sudi membca tulisan ku ini.since aku pun dah boleh connect dengan internet USM ni,jadi maksudnya aku akan selalu update do,hahaha..

dah lah,tu je kot.baii



k,terima kasih aku ucapkan..btw,COMEL TAK KAK TON?[haha,okay tak lawak :( ]

p/s: haiish,aku nak sangat 4 flat tu,boleh tolong doakan?terima kasih,jasamu dikenang :')



guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment