cuba klik sikit ;]

Sep 29, 2013

Imma Happy Kiddo :)

assalamualaikum.
hai Malaysia    nahh muah sikit :-*

so far, Alhamdulillah,thanks to Allah for this great life. Duduk di tempat orang ni banyak aku dapat.new friends,new environment.and the most important thing is New Experiences :)

puhhh puhhh,tapi dalam hati,kalau kau nak gambarkan,aku kalau boleh kan,nak sangat balik rumah doe,kau tahu lah,aku punya Homesick teruknya tahap dewa kan?lagi pulak,roomate aku ni budak kedah,and every single week dia akan balik rumah,and that's make me so jelly.

so untuk mengubat kesedihan tu,aku mengambil inisiatif untuk buat apa apa aktiviti,so that aku lupa sikit dekat rumah.jadi yeahh,di sini aku nk cerita sikit lahh ape yg jadi for the past previous weeks,hihihih

so,this is my Classmate.ada 51 orangs semuanya termasuk aku.
tapi takkan nak amek semua,mahu penuh gambar.haha

oh yer,baru baru ni aku ada pergi tengok teater.tajuknya "Siapa Bunoh Osama".first time aku pergi tgok teater.best lah,lagi pun free,bertambah lah best,hehe.aku pergi tgok teater kat Auditorium P. Ramlee,dekat dengan Rumah P. Ramlee

hai,saya Siti Nur Athirah,saya kawan Sakinah :)


maaf lah,aku terpaksa teleng sikit kepala kau,aku malas nak rotate,hehe.ni ruamh P. Rmalee








ni pulak gambar kat sekitar dewan auditorium tuh.take a look please ;)



haaa ni lah teater yg aku pergi tgok, Siapa Bunoh Osama.jalan ceritanya unik,lepas tuh mcm belit sikit.kau kena tgok bebetul,baru kau faham.


ni pulak jurinya,kalau kau kenal Khalid Salleh.


cukup lah cerita pasal teater bagai,lepas tuh hari Jumaat nan indah hari tuh aku pergi buat Medical Check Up untuk Palapes Navy,kat RSAT, Butterworth..

tak ada gambar sangat,jadi ini sahaja buat tatapan kalian :D


Lepas tuh,semalam ada career talk,aku pergi hanya semata mata nak kredit MyCSD je,tal lebih dari itu.tak sangka ada cabutan bertuah dan aku menang,hehe.hadiahnya ialah baucer makan dua org untuk KFC,dia mcm dinner plate,tp lagi best sikit,dengan baucer Pizza Hut RM 50.hehe.so semlam aku dah pergi redeem ngan Along aku,hehe



all those foods are FREE,dan kau boleh lihat kegembiraan terpancar di wajah Along,hahahahahaha

dah lah aku rasa itu je kot.k lah,aku nak tinggalkan kau dengan beberapa gambar,yg aku rasa unik gilos.and meet my dearest new friends, Nuradiba Syahira and Siti Nur Athirah :D

k lah,tu je kot,byeee

saya sangat sayangkan USM saya,anda bagaimana?hahahahaha














okay kiden,bangun jangan tido dalam kuliah.kata sayang USM,ni apaaaa??!haha


p/s: counting the days nak balik Seremban :D






 


guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment