cuba klik sikit ;]

Nov 23, 2013

Tenat.

 



Assalamualaikum,hai.dah lama tak update blog.
ehem

kau tengok tajuk pun kau dah tahu kan?
apa?bukan lah,tak ada siapa yg nak mati sekarang. separuh mati ada kot.

but that's not my points.aku ada banyak benda yg kena buat kat sini,dan semua perkara ni penting untuk aku dan masa depan,cumanya aku tak reti reti lagi nak bahagi masa aku elok elok,dan aku pun tak tahu kenapa.

mungkin penyakit pemalas aku ni,atau aku ni tak serius dalam semua hal?entah.


bertarung dengan diri sendiri lagi susah rupanya.baru aku sedar,haishhh.




p/s: ada org stalk twitter aku.erm,tak apalah kamu stalk,kamu lah sakit hati.saya biasa je.siapa suruh kamu jadi stalker?haha.kbai.
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment