cuba klik sikit ;]

Dec 26, 2013

coretan December katanya.

ASSALAMUALAIKUM :-*

 dari kiri: Sakinah, Amira, Fazira, Syazwani.



Alhamdulillah,dalam sibuk menguruskan masa dengan buat aktiviti yang berfaedah (yeeeeee keee),untuk update blog masih juga tidak dilupakan.

hidup beberapa bulan di Penang ni kau kena siap sedia sikit,sebab jauh dari keluarga kan. macam tu jugak dengan aku,kadang kadang aku terkial kial nak adapt ddengan semua ni. tapi kadang kadang,aku laah yang paling laju sekali,tapi ada jugak waktu yg aku diam je,pegun tak bergerak.

tapi aku cuba jugak,at least bergerak,hehe apa ni sembanh pasal movement.




aku agak sibuk,dengan PALAPES aku,tapi aku cuba tak tinggalkan belajar aku ni,urm.
aku ni jugak ada satu sikap pemalas,iaitu pemalas join usrah.penyakit ni dah lama aku menghidap,sejak dari matrik dulu,jadi jalan penyelesaian nya,apa apa ceramah yg ada kat USM ni aku try pergi,walaupun aku tak dapat kredit MyCSD,haha.okay.

pasal belajar,Alhamdulillah,aku rasa aku boleh kejar jugak,walaupun tak sepantas org lain.

pasal duit,erm tak nak bagitahu lah,malu,hahaha

pasal hati,ermm..aku tak tahu lah.kadang kadang aku rasa serabut sangat.mungkin sebab aku banyak habiskan masa dengan benda mengarut kot,mungkin.

pasal kawan,Alhamdulillah.mereka boleh terima aku seadanya.walau aku ni kenkadang pelik,tapi diorg macam okayy je,,hehehe..



tapi sebenarnya apa motif aku bagitahu kat blog ni?erm tak ada motif pun.aku cuma rasa nak menaip sangat.sekarang ni study week,jadi kalau bosan kejap,aku usha lah natang ni.hehe.

tapi satulah,aku rindu Negeri Sembilan sangat sangat. Ibu Ayah Mok,nanti Angah balik eh,jaga diri

mohon kuat,tabah dan kekal comel menghadapi arus globalisasi (tetiba)





sedikit nasihat,perhatikan gambar;


erm,bukan niat nak cakap apa apa.tapi sebelum  kita nak tentukan pahala,dosa,syurga dan neraka seseorang,kita tengok diri kita dulu.bagus sangat ke nak menghakimi orang?erm.



p/s: i'm fine honey,thanks for asking.


guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment