cuba klik sikit ;]

Jul 16, 2014

Ramadhan Kali Ini



Assalamualaikum :-*

tak terlamabat lagi aku nak ucap #SalamRamadhan kan? walaupun dah 19 Ramadhan aku puasa full,Alhamdulillah--tapi still nak ckp Selamat Berpuasa bagi seluruh umat Islam :)

Puasa aku kali ni pelik,sadis sikit. Wan kami, Limah binti Samad telah pergi meninggalkan kami buat selamanya.takpa,moga dia tenang di sana.

Rakyat Gaza juga,yg dibedil,dihujani peluru. Allahu
kalau aku ditempat diorg,mungkin aku tak sekuat mereka.moga Allah titipkan kekuatan dan keberanian kepada mereka,aminnnn :')

dan,Alhamdulillah,setakat ni cek result,semua LULUS,tak da yg LULUS* atau G tersebut, Alhamdulillah.eventhough I really not expecting much from Dr. Poh's paper,hahahahaha..

takda apa nak ckp,but I'm kinda miss USM,actually,hihi.tak tahu kenapa,but i just did


k lah,manfaatkan Ramadhan ni.taw
bye-- *tetibe


p/s: I'll do whatever it takes-- I will.

guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment