cuba klik sikit ;]

Sep 4, 2014

20 facts bout me :)

teka lah aku yg mana?hahah tentulah yg paling comel,lulz



assalamualaikum and hi :D

act,lately there're some of my chingu,hahaha kawan lah yg tagged aku kat insta,pasal '20 Facts About Me' tu kan.since aku ni newbie kat insta,aku mcm malu dan segan yg teramat nak buat kat situ,so can i just do it here?

elehhhhh mcm ada org nak baca ke?hahaha takda org baca pun takpe,i don't really mind.
Gwaenchanhah! *kahkahkah

so,let's get started :D

1) was born in 10 June 1994. In hijrah calendar,it was 30 Muharram *tapi tak sure tahun bila. It was Friday,and noon back then. Ayah aku mcm pening masa tuh, mana nak pergi solat jumaatnya,mana nak tengok anak bininya. But then, Alhamdulillah.

2) ada 2 tadika,3 sekolah rendah dan 2 sekolah menengah,perghhh.

3) singing is my passion,tapi aku hanyalah penyanyi sambilan di dapur rumah dan toilet.huhu

4) pink and turqoise are my currently fav colours.

5) spicy foods and coffee are my biggest addictions. i cant handle this kind of addiction,heh.

6) dulu,aku paling putih among my siblings.tapi sekarang tahta itu makin menjauh.

7) suka travel. dan berangan nak backpack dengan gegirls ittew,takpun with my bakal zauj *auuuuwww.

8) suka roller coaster.kau bagi aku naik 8 kali satu hari pun aku suka.it makes my adrenalin rush!phewww.

9) tak cepat marah,cepat reda. tapi kalau aku marah,memang susah aku nak maafkan.

10) family is everything.apa-apa hal,gua bagi laluan dulu,then my girls,hikss.

11) dan kau perlu tahu,aku ni PALAPES atupun sinonim dengan nama ROTU, members of Royal Malaysian Navy.

12) suka politik,sangatttttttt sukaaa!

13) i love fixi books, otak aku menjalar kalau baca fixi ni.

14) i love beaches,swimming pool,air terjun,sungai. serious ni aku sukaaaa sangat.

15) tak ada lesen kereta atau moto,sebab aku malas nak kumpul duit sekarang.sem depan mungkin,insya Allah,mohon doakan.

16) umur yg paling aku suka,ialah 19 setakat ni,hahaha.yg paling takbest when I was 16-17.pergh tak best gila sebab masa tu aku kat Klang.

17) cita-cita aku rumit.itu kau perlu tahu.

18) suka sugar glider!suka sangat!tapi mahal lahhh chek!huhu

19) sangat menyukai USM Induk Pulau Pinang.

20) have a BIG crush on this guy. dia takdo insta,twitter dan blog.so dia taktahu. oh hai crush,saya suka awak.hihi.





dah kott.membebel pepanjnag pun bukannya ada org bacakan?hiksss dah ah bai,doakan aku dapat kawin dengan crush aku hahahahahahahahha *psycho



p/s: ni betul niiiii saya suka awak hahaha
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment