cuba klik sikit ;]

Dec 31, 2014

Mati

Assalamualaikum hai semuanya tenenenenene.

dah lama tak aku update blog ni,lulz sebab aku tahu tak da org baca kan,urm.







tahu kan? Paklang aku baru mrninggal Sabtu yang lepas. Al-Fatihah. semoga paklang tenang kat sana. pakcik kesayangan aku,hurm.

itulah. mati ni tak kira masa.dia takdanya gtau kau bila,kat mana,cara mcm mana.



tak.aku tak ready.sumpah.aku takut,aku punya amalan tak cukup,.




jadi sebelum aku pergi,aku nak minta tlg;

- maafkan aku,kalau ada salah yg aku buat
- tlg tgokkan Ibu Ayah Along dan Mardhiah.tlong ya.
- kirim salam kat Wan Nadzira yg kat Mesir tu,gtau dia aku tak sempat nak ajak dia gi kenduri kawin aku,hahaha
- kata kat Mirratul Mukminah,lepas ni org yg paling bermasalah dalam dunia ni yg akan dia rindu hahahaha
- sesiapa yg kenal crush aku,tlg gtau dia yg aku suka dia hahahaha
- nanti aku mati,tlg baca yasin kat aku tau,hehehe terima kasih :)


dan,jagalah solat.solat ni tiang agama.semuanya,jaga. ya.




wei,aku takut.




ya,bye.
guide us to the straight path,ameen :)

No comments:

Post a Comment